Meeloopweken

Hieronder vind je een overzicht van bedrijven en instanties waar je een dag kan meelopen.

  • Papendal - HandbalAcademie
  • MoveShelf​​​​​​​

Vanaf maandag 10 april 11.00 uur kun je je inschrijven voor maximaal 1 meeloopdag via de website van Studiosi Mobilae. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken per bedrijf en VOL=VOL!​​​​​​​


Papendal - HandbalAcademie

Dinsdag 18 april (middag/avond) in Arnhem (5 plekken) 
Donderdag 20 april (middag/avond) in Arnhem (1 plek)


De HandbalAcademie op Papendal is de dagelijkse trainingsomgeving van de grootste talenten van Nederland en tevens vaste stageplek vanuit BW Groningen. De Embedded Scientist en/of master stagiair BW zal je rondom twee handbaltrainingen meenemen in alle werkzaamheden die wij dagelijks doen op het gebied van sportwetenschap. Denk hierbij aan de monitoring, LPM analyse, fysieke testbatterij en onderzoek. Wil je alles weten over het werk van een Embedded Scientist, of heb je zelf interesse om stage te lopen bij handbal – kom dan zeker een middagje meelopen!


MoveShelf

Vrijdag 21 april (middag) in Utrecht (VOL)


Moveshelf staat als sponsor en bewegingswetenschappelijk bedrijf op het VvBN symposium met een stand. Voor Moveshelf betekent dit dat zij daar kunnen netwerken met huidige en potentiële klanten, nieuwe (partners voor) onderzoeksprojecten ontdekken en hun product kunnen laten zien. Als meeloopdag kan je meelopen met deze stand en zien hoe netwerken in zijn werk gaat, uitgebreid vragen stellen en leren over de technologie van moveshelf en oriënteren op nieuwe onderzoeksprojecten.