Meeloopweken

Hieronder vind je een overzicht van bedrijven en instanties waar je een dag kan meelopen.

  • Hawk-Eye Innovations
  • Brandwondencentrum martiniziekenhuis

Vanaf dinsdag 23 mei 15.00 uur kun je je inschrijven voor maximaal 1 meeloopdag via de website van Studiosi Mobilae. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken per bedrijf en VOL=VOL!


HawkEye Innovations

27 mei van 9.00 tot 16.30 uur bij KNVB campus in Zeist (3 studenten)


Als werknemer van Hawk-Eye heb je een veelzijdige baan. Door de vele technische innovaties in de sportwereld zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een sport die jij leuk vindt. De werkzaamheden voor de meeloopdag betrekken zich tot voetbal, maar de SMART-technologie van Hawk-Eye hierachter is toepasbaar op alle sporten wereldwijd waar Hawk-Eye services levert. Tijdens de meeloopdag zul je gaan ervaren waar wij verantwoordelijk voor zijn: je gaat helpen bij het opzetten van het VAR-systeem voor een VAR training met KNVB scheidsrechters. Daarbij zul je ervaren hoe het is om het systeem ook zelf te besturen. Kort gezegd komt dit neer op het technisch en operationeel leveren van technologie voor de Video Assistant Referee (VAR).


Brandwondencentrum in het Martiniziekenhuis

2 juni (ochtend) bij Martiniziekenhuis in Groningen (6 studenten)


Op het brandwondencentrum van het Martini ziekenhuis wordt topspecialistische zorg geleverd en onderzoek gedaan. Een van de onderzoekslijnen waar we ons intensief mee bezig houden is herstel van functioneren van patienten na brandwonden, zowel kinderen als volwassenen. Onderzoeken binnen deze lijn richten zich op het ontwikkelen van interventies om het herstel van functioneren en kwaliteit van leven van mensen na een brandwondongeval te optimaliseren, inclusief zo nodig het ontwikkelen van meetmethoden om dit te kunnen kwantificeren. Daarbij wordt ook gezocht naar voorspellers van herstel, of het achterblijven daarvan, en de identificatie van belemmerende en bevorderende factoren van herstel van patienten.