Onderstaande bedrijven zijn sponsoren van Studiosi Mobilae en helpen de vereniging draaiende te houden.

Gusto Wine & Bar

Gusto is een restaurant & wijnbar die schitterend gelegen is aan het gezellige Poeleplein in Groningen. Het interieur is een hippe mix van kleurrijke muurschilderingen, stoere leren rondsits en industriële invloeden. Met een gezellig terras is het hier het hele jaar door heerlijk vertoeven.

Belsimpel

“Belsimpel biedt de slimste manier om te vinden wat het beste bij onze klanten past op het gebied van telecom. Hiervoor wordt de lat elke dag een beetje hoger gelegd en hebben we een constante drang om alles beter en efficiënter te doen. Om ons doel te bereiken zijn wij op zoek naar de top van de arbeidsmarkt. Klinkt dit als iets voor jou? Dan hebben we vast de perfecte vacature voor je. Of je nu nog studeert of al bezig bent met je professionele carrière.” 

Graduate School of Medical Sciences

The Graduate School of Medical Sciences (GSMS) is the largest Graduate School of the University of Groningen. The GSMS is responsible for the selective masters and PhD education programmes within the University Medical Center Groningen (UMCG). Research within the UMCG ranges from fundamental to patient-oriented (clinical) research. The programmes available cover a wide range of research fields and are aimed towards students with a background in areas including biology, biochemistry, biomedicine, healthy ageing, healthcare, medicine, pharmacy, psychology and human movement sciences.

MedicalWerff

MedicalWerff levert jaarlijks de labjassen voor onze leden. Heb je interesse in een een nieuwe labjas? Aan het begin van elk verenigingsjaar vindt er een nieuwe verkoop plaats, houd onze sociale media hiervoor goed in de gaten.

Studentist

Wil jij ook een tandarts in je studieplaats? Studentist is een tandarts in het centrum van Groningen met ervaren tandartsen gericht op studenten, vlak naast de universiteit! En wist je dat als je lid wordt bij Studentist via Studiosi Mobilae, dat je ook nog eens helpt met sponsoring?! Als je bij inschrijving Studiosi Mobilae benoemt, krijgen wij 5 euro extra sponsoring!


Gelkinge 9

Gelkinge 9 is onze vaste stamkroeg! Kom hier dus zeker langs voor een biertje.

Totally Snow

Wintersport speciaal voor studenten met Totally Snow by Sunweb. 


Noord Negentig

Ondernemers met ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering. Hét adres voor ondernemers die hun financiële en fiscale zaken goed voor elkaar willen hebben. Zakelijk en privé. Nu en in de toekomst. Landelijk erkend als specialist vrije beroepsbeoefenaren en ondernemers in de zorg. Regionaal actief in de dynamische wereld van het MKB.


Zeefdrukkerij Pesman

Zeefdrukkerij Pesman is een full service kledingdrukkerij in Groningen. Met de kennis en de apparatuur voor het bedrukken van kleding en aanverwante artikelen. Voor bedrukking van commissiekleding is Pesman de plek waar je moet zijn!


Xsens 

Xsens is the leading innovator in 3D motion tracking technology and products. Our sensor fusion technologies enable a seamless interaction between the physical and the digital world in consumer electronics devices and professional applications such as Motion Capture, Motion Analysis, healthcare, sports and industrial applications.


Procare B.V.

“ProCare is een professionele handelsorganisatie gespecialiseerd in de levering van meetapparatuur en meetmiddelen ten behoeve van de gezondheid van mens en werkplek. Onze kernwaarde is ;We take intensive care;. Dit komt tot uiting in alles wat we doen. Wij gaan en staan voor klanttevredenheid, kwaliteit, maatwerk en innovatie. We gaan op zoek naar mogelijkheden en innovatieve oplossingen zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Dat kan betekenen dat we helpen bij het verbeteren van een product op basis van onze ervaring of dat we een complete praktijk inrichten voor een klant zodat zij de focus kan leggen op de kwaliteit van behandelingen. “


Avania

Avania is een toonaangevende wereldwijde full-service contractonderzoeksorganisatie (CRO) die zich richt op de ontwikkeling van medische technologie (MedTech).


Sportgericht

SPORTgericht is hét vakblad voor trainers-coaches, sportfysiotherapeuten, sportwetenschappers en andere specialisten in menselijke beweging. Normaal gesproken kost een abonnement op SPORTgericht € 63,00 per jaar (6 nummers). Alumni van Studiosi Mobilae krijgen 10% korting en betalen € 56,70.


Voor studenten heeft SPORTgericht een speciaal tarief: € 50,00 per jaar. Maar als lid van Studiosi Mobilae betaal je nog veel minder: slechts € 35,00! Voor elke deelnemer aan het collectieve abonnement (student of alumnus) ontvangt Studiosi Mobilae bovendien een bonus voor de verenigingskas.

https://sport-gericht.nl/over-sport-gericht/ ​​​​​​​

In de bestuurskamer hebben wij een aantal SPORTgericht bladen liggen, bij interesse kun je deze daar een keer doorbladeren!


Veenstra Reizen

Veenstra reizen is een touroperator voor dagtochten, groepsreizen & schoolreizen in Europa en Nederland!


SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Studiosi Mobilae, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Studiosi Mobilae ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Studiosi Mobilae.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Universitair Medisch Centrum Groningen

Het UMC Groningen werkt aan patiëntenzorg, het opleiden van artsen en wetenschappelijk onderzoek. De focus ligt hierbij op gezond en actief ouder worden.