Boekenverkoop

WO4YOU_logo.jpg

Boekenverkoop:

Studiosi Mobilae zorgt ervoor dat jij voordelig je studieboeken kunt aanschaffen. Om het bestellen van de boeken voor jou zo gemakkelijk en voordelig mogelijk te maken, worden al onze boeken sinds augustus 2022 besteld bij WO4YOU. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Bestellen:

Het bestellen van de boeken gaat via onze eigen boekenshop op internet. Je bestelt per semester zelf de boeken die jij nodig hebt. Per jaar en per blok hebben wij de boeken die je nodig hebt voor je op een rijtje gezet. Je kunt de boeken bestellen via onze eigen boekenshop, klik hier.


Korting:  ​​​​​​​

Als lid van Studiosi Mobilae krijg je 15% korting op je internationale studieboeken en 10% op Nederlandstalige boeken. 


Wiskundeboeken:

De wiskundeboeken worden verkocht via Studiosi Mobilae. Deze worden tegelijk met de labjassen verkocht. Dit jaar vindt dit verkoopmoment plaats op dinsdag 12 september. De betaling zal plaatsvinden via een automatische incasso achteraf. Om een wiskundeboek te ontvangen, dien je lid te zijn van Studiosi Mobilae. 

Labjassen:

De labjassen voor de snijzaal worden verkocht via Studiosi Mobilae. Jaarlijks vindt een fysiek verkoopmoment plaats tijdens de eerste mentorbijeenkomst. Dit jaar zal deze plaatsvinden op dinsdag 12 september. Meer informatie hierover wordt verteld tijdens het college van Anatomie. Tijdens het verkoopmoment is er de mogelijkheid de labjassen te passen. De betaling zal plaatsvinden via een automatische incasso achteraf. Om een labjas te ontvangen, dien je lid te zijn van Studiosi Mobilae.