Studeren in het buitenland

Wil je je aanmelden bij een van onze informatieverstrekkers, klik dan op deze link!

Op deze pagina vind je verschillende ervaringen van studenten die in een studiemogelijkheid in het buitenland gedaan hebben.

  • Ervaring Buitenland-1 (2 plekken beschikbaar)

In het eerste semester van 2021-2022 heb ik een buitenlandse minor gedaan in Oslo, Noorwegen. Op de university of sport science heb ik het vakkenpakket 'sport biology' gevolgd. In dit pakket zaten de volgende vakken; Sport and Exercise Biomechanics, Cell Biology en Exercise and Practice. Hiervan heb ik in plaats van Exercise and Practice het vak UTV essay gevolgd. Hierin schrijf je een essay over een onderwerp naar keuze. Desondanks weet ik wel hoe het vak Exercise and Practice in elkaar zit.

  • Ervaring Buitenland-2 (4 plekken beschikbaar)

In het eerste semester van 2021-2022 heb ik een buitenlandse minor gedaan in Leuven, België. Op de Katholieke Universiteit Leuven heb ik zelf een vakkenpakket samengesteld. In dit pakket zaten de volgende vakken; Sports economics, Developmental psychopathology (niet bw vak), Research topics in human movement biomechanics, the science of human movement, sports and exercise psychology en theoretical principles of behavioral change as applied to physical activity coaching.

  • Ervaring Buitenland-3 (3 plekken beschikbaar)

In het eerste semester van 2021-2022 heb ik een buitenlandse minor gedaan in Oslo, Noorwegen. Op de university of sport science heb ik het vakkenpakket ‘sport management’ gevolgd. In dit pakket zaten de volgende vakken; Event management, Sport Coaching en Sport & Sustainability.

  • Ervaring Buitenland-4 (0 plekken beschikbaar)

Ik ben van juli tot oktober 2022 in Victoria, Canada geweest om een buitenlandse minor te doen. Op de University of British Columbia heb ik een academische opdracht gedaan, om dit te mogen doen heb ik een interne ziekenhuisopleiding gedaan met vooraf elearnings en cursussen.