Bachelor afstudeerprojecten

Wil je je aanmelden bij een van onze informatieverstrekkers, klik dan op deze link

  • Ervaring BAP-1 (5 plekken beschikbaar)

In januari 2022 ga ik mijn bachelor afstudeerproject afronden. Deze BAP was op het gebied van veroudering (Healty Ageing). Ik heb deze BAP tijdens mijn bachelor afstuderen gedaan en heb dit uitgevoerd bij de afdeling Bewegingswetenschappen onder begeleiding van Simone Caljouw en Amy Jeschke.

Hierbij heb ik gekeken naar de invloed van variatie in verschillende stapsteen configuraties op het stapgedrag en de subjectieve oordelen van jongeren en ouderen. Ik heb specifiek gekeken naar het aspect “challenge”.

  • Ervaring BAP-2 (2 plekken beschikbaar)

In 2021 heb ik een afstudeerproject afgerond. Dit afstudeerproject was op het gebied van sport/blessure preventie. Ik heb dit afstudeerproject tijdens mijn bachelor afstuderen gedaan. Ik heb dit uitgevoerd bij RUG/Hanze/WAS.
Hierbij heb ik gekeken naar welke manier van instructie geven bevorderend is voor het uitvoeren van een beweging. Hiermee wilden we de kans op ACL-letsel te verkleinen.

  • Ervaring BAP-3 (3 plekken beschikbaar)

In 2021 heb ik een afstudeerproject afgerond. Deze afstudeerproject was op het gebied van revalidatie. Ik heb dit afstudeerproject tijdens mijn bachelor afstuderen gedaan. Ik heb dit uitgevoerd bij de RUG. 
Hierbij heb ik gekeken naar Inspanningsfysiologie bij maximaaltesten in een rolstoel. 

  • Ervaring BAP-4 (3 plekken beschikbaar)

In 2021 heb ik een bachelor afstudeerproject afgerond. Deze BAP was op het gebied van veroudering, maar met een combinatie van revalidatie. Ik heb deze BAP tijdens mijn bachelor afstuderen gedaan. Ik heb dit uitgevoerd bij Connecare (UMCG).
Hierbij heb ik gekeken naar de relatie tussen meetinstrumenten voor preoperatieve fysieke activiteit en het voorspellen van de terugkeer naar de algemene dagelijkse activiteiten bij oudere kankerpatiënten. Dit deden ze met behulp van een Fitbit horloge.

  • Ervaring BAP-5 (4 plekken beschikbaar)

In 2021 heb ik een bachelor afstudeerproject afgerond. Deze BAP was op het gebied van revalidatie. Ik heb deze BAP tijdens mijn bachelor afstuderen gedaan. Ik heb dit uitgevoerd bij RUG/UMCG - Polikliniek Vorm & Bewegen.
Hierbij heb ik gekeken naar de validiteit van een nieuw gangbeeldanalyse apparaat genaamd Qgait.