Nieuwsarchief

Lustrumactiviteiten mei!

Lustrumactiviteiten mei!

VIIe lustrum!

Op 6 en 10 mei staan met het lustrumgala en Studiosi Draait Door de twee laatste lustrumactiviteiten op het programma!

Het Gala begint om 22.30 uur en zal duren tot uiterlijk 3.30 uur. Het thema van het gala zal Studiosi Stars zijn, dus doe je best om in je mooiste outfit op het gala te verschijnen! Om op de locatie te komen zullen jullie opgehaald en ook weer veilig thuisgebracht worden met de bus. Voor slechts 50 euro (uiterlijk) kunnen jullie al bij dit epische gala zijn, voor introducés en niet-leden geldt een maximumprijs van 60 euro. Voor deze prijs krijgen jullie toegang tot het gala, onbeperkt drank, snacks en vervoer van en naar het gala! 

Studiosi Draait Door zal om 19.30 uur beginnen in de Pathé en duren tot maximaal 22.30 uur. Tijdens deze activiteit zullen verschillende sprekers gaan vertellen over hun ervaringen met topsport. In de komende tijd zullen we de sprekers verder toelichten via het Instagram-account, dus hou deze zeker goed in de gaten! De kosten voor Studiosi Draait Door zullen maximaal €15,- bedragen. Als kers op de taart kunnen jullie op deze activiteit ook bachelor- en mastermonitorpunten verdienen!

Je kan je hier aanmelden voor het gala en hier voor Studiosi Draait Door!

Je kunt je hier al aanmelden voor de passe-partout waarmee je toegang krijgt tot het gala en Studiosi Draait Door! Door je aan te melden voor een passe-partout, maak je bovendien nog kans op één van de 45 unieke Lustrumpullen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen