Nieuwsarchief

Benefietweek

Running drinking

De benefietweek werd afgetrapt met de running drinking. Het beloofde een avond te worden met veel fietstochtjes, veel drankjes maar vooral veel gezelligheid. Bij het eerste adres werden mijn compagnon en ik nog gespaard en hebben we vooral lekker avond gegeten. Hier kregen we te horen wat er ons nog allemaal te wachten zou staan. Snel werd al duidelijk, het laatste ritje fietsen zal wel wat minder soepel gaan dan de eerste. Bij het tweede adres werd er een fanatiek potje flunky bal gespeeld, laten we zeggen dat het een spannende wedstrijd was met veel ‘shiiiittt’ en ‘snelsnelsnelsnel’. Vervolgens was het tijd om de halve liter te accepteren, maar deze hebben we in het kwartiertje terugfietsen wel rustig kunnen verteren. Daarna kwamen we bij een adres waar de lichtjes buiten hingen en er sfeervol een viper op het spel stond. Persoonlijk was dat niet zo’n succes, er belandde meer in m’n jas dan in m’n systeem, helaas. Toen sloten we de avond nog af met een gezellig glaasje rode wijn en zat de running drinking er al weer op. Het was heel gezellig om weer allemaal andere leden van Studiosi te leren kennen!

Brakke brunch

Op dinsdag ochtend mochten we genieten van een broodje knak tijdens de brakke brunch. Helaas was Villa Volonté echter rustig. Je zou bijna denken dat iedereen helemaal niet brak was of juist te brak was waardoor ze geen brunch hoefden. Hierdoor kon iedereen die wel aanwezig was onbeperkt broodjes knakworst eten. Een betere dinsdag ochtend kun je je toch niet bedenken ? Het hoogtepunt van de Brakke Brunch was toch wel Stijn die voor een onverwachte verrassing kwam te staan toen het bestuur van Vollonté langs kwam. Hier moest je echt bij zijn!

Beerpongtoernooi

Op de woensdag was het tijd voor het beerpongtoernooi. Ik zat in de eerste shift en samen met mijn vrij competatieve teamgenootjes waren wij een onverslaanbaar team. Of nou ja dat dacht ik want ik was minstens net zo competatief. Het duurde even voordat we op stoom waren, maar  uiteindelijk zat er zeker een flink stijgende lijn in. Helaas mocht die niet zo lang duren want de tweede shift was al gauw aan de beurt. We hebben de winst dus niet officieel kunnen pakken, maaaar wel een hele gezellig avond!!

Veiling 

De benefietweek werd afgesloten met de traditionele Veiling. Dit was me het avondje wel hoor! Onze legendarische veilingmeesters begonnen de boeren veiling met Berta 56 die ik en de rest van de VogelBECdieren met het bod van maarliefst 14 bakken in de wacht sleepten. 
Niet veel later werd er flink met geld gesmeten. Waar de één een gratis knipbeurt voor 50 euro kocht ging de ander voor een bierpakket voor rond dezelfde prijs. Een van de meest epische biedingen was toch wel het Christine le Duc pakket wat voor maarliefst 69 euro door iemand gewonnen werd waarvan de naam maar niet zal  worden genoemd. (Uhumm #vovoormijnprease).
Helaas moesten wij twister nog wel iets voor tienen verlaten. Op dit moment waren we met zijn alle wel meer dan 3500 euro lichter dan toen we twister in liepen. Met dit prachtige bedrag zijn ze vast heel blij bij de Ester Vergeer Foundation. Ten eerste kwam dit geweldige bedrag tot stand door een vlammende Benefiet Commissie. Ten tweede kwam dit door twee veilingmeesters die een bedrag bij elkaar hadden gewerkt waarvan zelfs Jeff Bezos zou denken: 'Zo, dat is veel geld'.  En tot slot niet te vergeten nog een hele hoop creatieve commissies en JV's die allerlei zeer geslaagden activiteiten bedacht hadden!

Bas Smeets & Roosmarijn Vonk

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen