Nieuwsarchief

Eerstejaars student? Meld je nu aan voor de introperiode!

Schrijf je nu in voor de introperiode!

Lieve aankomende eerstejaars,

In september 2022 staat de volgende introperiode voor de deur! De spetterende introtijd start met de ochtendspellen op 2 september in Groningen. Vanaf het station zal in groepjes de stad leren kennen door middel van verschillende spellen! De ochtendspellen eindigen met een lunch bij onze faculteitskroeg Villa Vollonté! Aansluitend aan de ochtendspellen gaan we terug naar het station waar we de bus en daarna de boot pakken naar Schiermonnikoog voor het introkamp! In een weekend vol spellen en vermaak is het de uitgelezen kans om de andere eerstejaars te leren kennen! Laat deze kans dan ook niet schieten en schrijf je in! Er is hiervoor beperkt plek. Terug in Groningen zullen we afsluiten met een diner. Hier kunnen ook eerstejaars die niet mee waren op introkamp deelnemen. 

In de week na introkamp vindt op donderdag 8 september de sport- en spelactiviteit plaats. De exacte invulling hiervoor wordt later bekend gemaakt. De introperiode wordt op woensdag 14 september afgesloten met een running diner en eindintrofeest! Bij het running diner ga je langs verschillende huizen om een voor-, hoofd- en nagerecht te krijgen. Daarna zal je gezamelijk naar het eindintrofeest gaan waar alle eerstejaars weer samenkomen!

Een groot deel van deze activiteiten doe je samen met een Studiosi ouder groepje. Dit is een groepje eerstejaars dat geleid wordt door een paar enthousiaste ouderejaars die jullie wegwijs gaan maken in Groningen en bij onze mooie vereniging! Hiervoor zul je automatisch worden ingedeeld. 

 

Overzicht introperiode:

Ochtendspellen 2 september

Introkamp 2 t/m 4 september

Afsluitend diner 4 september 

Sport- en spelactiviteit 8 september 

Running diner en eindintrofeest 14 september

 

Liefs,

IntroductieCommissie '21-'22

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen