Juniborrel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
FeestCommissie
Datum en tijd
28 jun. 2021 21:30 - 29 jun. 2021 02:00

Met het oog op de huidige versoepelingen hebben wij goed nieuws voor de juniborrel. De borrel zal op maandag 28 juni bij Gelkinge 9 plaatsvinden in twee verschillende shifts (21.30 uur – 23.30 uur & 00.00 uur – 02.00 uur). Vooraf is er de mogelijkheid om een hapje te eten op het terras van Gusto, de begintijd hiervoor is 18.00 uur. 

Op deze borrel zullen maximaal 50 mensen worden toegelaten per shift en zullen we de richtlijnen vanuit de overheid volgen. Dit betekent dat je alleen binnenkomt als je voldoet aan de volgende voorwaarden:
-    Je bent ingeschreven voor de desbetreffende shift.
-    Je bent in het bezit van een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of een bewijs dat je volledig gevaccineerd bent (stuur dit alsjeblieft al van tevoren op zodat wij kunnen controleren op echtheid) of als je bewijs hebt dat je in de afgelopen zes maanden corona hebt gehad.

Wij rekenen hierbij ook op jullie medewerking en zullen streng op deze regels controleren! Samen kunnen we er dan namelijk met z’n allen weer een mooi feest van maken! 

Vanwege deze veranderingen hebben wij besloten om de inschrijving van de borrel opnieuw te openen. De mensen die zich de vorige keer als eerst hebben opgegeven, krijgen nu voorrang op de andere inschrijvingen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien