Stages en afstudeerprojecten

Onder studenten Bewegingswetenschappen is niet altijd even goed bekend waar afgestudeerde bewegingswetenschappers een plek kunnen innemen op de arbeidsmarkt. De meeloopdagen en stages kunnen je helpen dit beeld te verduidelijken. Tijdens je studie zijn verschillende momenten waarop je een stage kan lopen, waaronder in de minorruimte van de bachelor, tijdens een academische opdracht of tijdens je master afstudeerproject

Hieronder staat een overzicht van stagemogelijkheden waarvoor je je kunt aanmelden als student Bewegingswetenschappen. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Om studiepunten (EC’s) te krijgen voor een stage moet je een academische opdracht uitvoeren tijdens je stage. Op Brightspace is een aanvraagformulier te vinden, die je dient in te leveren bij de stagecoördinator. Tevens bied de opleiding zelf ook academische opdrachten aan. Deze zijn hier te vinden bij position type 'Academic Assignment'. Op de Stagebank VvBN staan stages van VvBN.


Stageaanbod wordt binnenkort vernieuwd!

​​​​​​​

Sport:

Revalidatie:

Veroudering:Overig:

Voor meer informatie betreffende stagemogelijkheden kun je contact opnemen met secretaris@studiosimobilae.nl of de met studieadviseur, Corien Plaggenmarsch.