Nieuws

Meld je aan voor de Studiosi WhatsApp!

24 mei 2020

Meld je nu nog aan voor de Studiosi WhatsApp!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van activiteiten van Studiosi Mobilae? Wil je nooit te laat zijn bij een inschrijving? Meld je dan nu aan bij de Studiosi WhatsApp! Op deze manier zorg je ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt van ‘fungerelateerde’ en ‘studiegerelateerde’ activiteiten, of beide. Je kan je zelfs alleen aanmelden voor masteractiviteiten. Je kunt je als volgt aanmelden:

  1. Voeg het nummer +31 6 45 47 67 30 toe aan jouw contactenlijst

  2. Stuur naar dit nummer een WhatsApp berichtje met ‘fun’, ‘studie’,‘beide’, of 'master'

  3. Wil je je aanmelden voor meerdere verzendlijsten? Benoem deze dan allemaal in je bericht. 

Zorg er voor dat het nummer daadwerkelijk in je contactenlijst staat, dit is essentieel voor het functioneren van Studiosi WhatsApp. Via WhatsApp sturen wij een link voor het inschrijven van de activiteiten. Zo kun je direct via de link je aanmelden voor onze activiteiten. 

Het nummer is geen vorm van communicatie met Studiosi Mobilae.

Sponsoren

Gelkinge9ProCareHet pakhuisXsensSkiline