Lustrum

Van 13 tot en met 18 december zullen wij de 35e (en 36e) verjaardag van Studiosi Mobilae vieren. Wij als LustrumCommissie hebben dan namelijk een magische week vol activiteiten voor jullie in petto! Voor het programma van Lustrum, kun je hier klikken.

Het is ook mogelijk om voor al deze activiteiten een passe-partout te kopen, hiermee ben je welkom op alle activiteiten (m.u.v. het galadiner) tijdens de Lustrumweek! De kosten van de passe-partout zullen maximaal € 110,- bedragen. Naast een korting op de activiteiten ontvang je bij de passe-partout ook de unieke Lustrum halve liter pul. Nog een reden om gewoon gezellig naar alle activiteiten te komen dus!

Naast al deze schitterende activiteiten, hebben wij ook nog een aantal fantastische Lustrumitems. Dit Lustrum zijn dat een prachtig paar Studiosi sokken en Lustrum slippers. Deze items kun je ook via de inschrijving op de website bestellen!

De inschrijving voor de Passe-partouts van de Lustrumweek zal op maandag 1 november om 17.00 uur openen op de website van Studiosi Mobilae. Kijk voor de overige inschrijfmomenten bij het programma. Voor sommige activiteiten is er een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er snel bij bent!

Voor meer informatie over het Lustrum, volg ons dan ook op Instagram en hou deze pagina goed in de gaten!

Heel veel liefs,

De LoCo’s


Pul.jpeg